logo

Projekter

Hotel Moreno (Tacoma, USA)

I 2007 blev hotel Moreno ombygget til et glashotel med udsmykning fra 54 glaskunstnere fra hele verden. Søhuset fik opgaven at skabe 3 skibe til loftet i foyeren som blev oplyst indefra. Først blev skibende lavet i pap, som smeden i Nørup fik til opgave at lave jernkonstruktionerne til. Dernæst blev glasset lavet og bøjet over forme der passede til skroget. Glasset blev monteret på stedet.
Hvert skib viser billeder fra den nordiske mytologi. Det mindste skib på 3 meter viser skabelsesberetningen. Det næste skib på 4 meter viser billeder fra de kvindelige gudinders liv, mens det største skib på 5 meter viser billeder fra de mandlige guders liv.

Moegelkaer State Prison Church (Moegelkaer, Denmark)

Opgave blev her at udsmykke kirkerummet, dvs. Alter, prædikestol, det store kors med bibelske motiver bag alteret samt en stor lampe til loftet. 6 fanger fra fængslet udsmykkede knæfaldet med billedet fra Jonas i hvalen fortællingen, samt væglamper til kulturhuset.

Jelling Bank (Jelling, Denmark)

I forbindelse med ombygningen af Jelling Sparekasses hovedsæde fik Søhuset opgaven at skabe udsmykningen i hovedrummet, en række vinduer til direktørens kontor, samt en væg i møderummet. Den store frise i hovedrummet var billeder til den nordiske skabelsesberetning indtil ragnarok og kristendommens indflydelse.

Roedovre Centrum (Copenhagen, Denmark)

I forbindelse med Rødovre centerets 45 års jubilæum fik Søhuset opgaven at lave en udsmykning til centeret og tyren blev valgt som symbol. Den lokale smed lavede skellettet og glaspladerne blev bøjet og limet ned i jernkonstruktionen. Lys blev lagt ind og den blev placeret over et blåt glastæppe af lys.

Bergen (Bergen, Norway)

Til en institution i Bergen fik Søhuset opgaven at lave 3 ’æbletræer’ udenfor institutionen samt 3 halve skibe til væggen bag ved receptionen.

Mayor's Office (Vejle, Denmark)

Til borgmesterkontoret blev der lavet en skulptur ’ Vejle by night’, med billeder af by og natur og med lys indefra.